آموزش

آموزش نصب پرده زبرا به روش سقفی و دیواری

آموزش نحوه نصب پرده زبرا

 

آموزش نصب پرده زبرا به روش سقفی و دیواری

در این آموزش قصد داریم تا نحوه نصب پرده زبرا و دومکانیزه به دو روش سقفی و دیواری را به شما عزیزان آموزش دهیم. نصب پرده های زبرا و دو مکانیزه بسیار راحت تر از نصب پرده‌های پارچه ای است. تمامی پرده زبراها پس از سفارش بصورت مونتاژ شده و آماده نصب عرضه می‌گردند. شما با خواندن این مطلب ، یاد می‌گیرید که چطور در کمتر از 10 دقیقه پرده زبرا خود را نصب کنید !!!

از این آموزش می‌توانید برای نصب انواع پرده‌های جدید شامل شید ، دبل شید ، سیلوئت ، باندرول ، اسکرین و دیگر پرده های جمع شونده به بالا (Roll Up) استفاده کنید.

آموزش نصب پرده های زبرا

آموزش نصب پرده‌های زبرا

 

وسایل مورد نیاز که قبل از شروع کار باید تهیه کنیم :متر – دریل – پیچ گوشتی – پیچ و رول پلاک – بست سقفی یا دیواری

انواع مدل بست های سقفی و دیواری زبرا کدام است ؟

انواع بست های سقفی زبرا در 3 مدل معمولی ، فنری و پیچ دار عرضه می‌شود که از نظر کارایی با یکدیگر تفاوتی ندارند. جنس هر سه مدل فلزی بوده که برای نصب به کانال زبرا چفت می‌شوند. برای نصب به دیوار هم از پایه های سرهم یا مبدل دیواری استفاده می‌کنیم.

 

طریقه نصب پرده زبرا سقفی ( بست سقفی زبرا )  :

ابتدا باید محل نصب بست سقفی زبرا را علامت بزنیم . برای نصب پرده های زبرا سقفی ابتدا از هر طرف 15 سانتی متر از قاب ( عرض کلی زبرا ) کم کرده و محل مشخص شده را علامت می‌زنیم.پس از علامت زدن محل مورد نظر با استفاده از دریل علامت ها را سوراخ کرده و بست سقفی زبرا را با پیچ و رول پلاک به سقف متصل می‌کنیم.

طریقه نصب پرده های زبرا سقفی

پایه سقفی برای نصب به سقف

سپس کانال زبرا را در بست های سقفی قرار داده و با کمی فشار به سمت بالا بست را به قاب زبرا چفت می‌کنیم. ( برای نصب پرده زبرا در مرحله اول قسمت پشتی قاب را که شیار مانند است به بست ها گیر داده و در مرحله بعد قسمت جلویی کانل زبرا را به سمت بست و بالا فشار می‌دهیم. جنس تمامی بست های نصب پرده زبرا سقفی بصورت آلومینیوم فنری یا ثابت هستند.)

 

طریقه نصب پرده زبرا دیواری ( بست دیواری ) :

برای نصب پرده های زبرا دیواری مانند زبرا سقفی ابتدا محلی که برای نصب بست دیواری در نظر داریم را علامت می‌زنیم. از دو طرف حدود 15 سانتی متر از عرض قاب را کم کرده و علامت بست دیواری را می‌زنیم.  نسبت به ارتفاع قسمت بالای پنجره تا سقف اگر فضای کافی داشته باشیم ، کانال زبرا را 10 الی 15 سانتی متر بالاتر از پنجره علامت زده و نصب می‌کنیم.

سپس محل مشخص شده علامت های خود را با دریل سوراخ کرده و بست دیواری زبرا را به آن پیچ و رولپلاک می‌کنیم. بعد از نصب کامل بست دیواری حالا نوبت به وصل کردن بست سقفی زبرا به رابط دیواری می‌شود.

طریقه نصب پرده های زبرا دیواری

پایه دیواری برای نصب به دیوار

برای این کار بست سقفی را به صورت 45 درجه بر روی رابط پایه دیواری قرار داده و سپس با چرخاندن نیم دور به سمت خودمان آن را ثابت می‌کنیم. در انتها کانال زبرا را در بست های سقفی پرده زبرا قرار داده و با کمی فشار به سمت بالا قاب را به پایه ها چفت می‌کنیم تا نصب پرده زبرا به درستی انجام شود. ( اگر بست متصل شده به پایه دیواری کمی لق بود ، قسمت رابط پایه دیواری را که در عکس زیر مشخص است را با انبردست کمی به داخل خم کنید.)

در تصویر زیر مراحل نصب پرده زبرا را مشاهده کنید :

نصب پرده زبرامراحل نصب زبرا

 

بیشتر بخوانید
بهترین روش شستشوی پرده پانچ در خانه + ترفند تمیز کردن حلقه پانچ

آموزش ویدیویی نصب پرده های زبرا به صورت سقفی و دیواری ( کامل )

در ویدیو زیر به نحوه نصب پرده های زبرا به صورت دیواری و سقفی پرداخته ایم که نصب به وسیله بست دو منظوره انجام می‌شود. با استفاده از بست های دو منظوره زبرا برای نصب بر روی سقف و دیوار دیگر نیازی به تهیه پایه های مبدل و رابط ندارید. البته توجه داشته باشید ممکن است پایه ای که شما قصد دارید از آن استفاده کنید از نظر ظاهری با پایه موجود در ویدیو زیر متفاوت باشد اما بهتر است بدانید تمامی پایه های دو منظوره مانند این آموزش نصب می‌شوند و کارایی یکسانی دارند.

از ویدیو بالا که یک آموزش کلی است می‌توان به عنوان راهنما برای نصب پرده های شید ، شیدرول ، سیلوئت ، دومکانیزم و باندرول استفاده کرد.

 

نحوه اتصال پایه به کانال زبرا + ویدیو

بسیاری از مشتریان تمامی مراحل نصب پرده های زبرا را به درستی انجام می‌دهند اما هنگام اتصال پایه به کانال زبرا دچار مشکل هستند. ویدیو زیر به نحوه قرار گیری پایه دیواری و سقفی بر روی کانال زبرا اشاره دارد.

نحوه نصب پرده‌ زبرا بدون کانال با پایه جدید!

یکی از مدل های جذاب نصب پرده زبرا و شید رول ها مدلی است که محصول بدون قاب ساخته می‌شود و فقط از یک میله آلومینیومی برای جمع کردن پرده استفاده می‌کنند. میله های استفاده شده در این مدل از جنس آلومینیوم بوده و قابلیت استفاده از موتور های کنترل برقی را دارند.

از این مدل اکثرا برای پنجره هایی با عرض بیشتر از 2 متر و یا مکان هایی که امکان نصب کانال زبرا وجود ندارد. در این مدل ها از دو پایه برای نصب پرده زبرا داخل پنجره استفاده می‌کنند که در ابتدا و انتهای زبرا قرار میگیرند. پایه ها به ابتدا و انتهای میله بسته می‌شوند و نصب پرده زبرا به داخل پنجره ، سقف ، دیوار از دیگر ویژگی های این مدل است. یکی دیگر از دلایل استفاده این مدل به خاطر زیبایی و سادگی آن است.

 

بیشتر بخوانید
نصب پرده در ۴ مرحله به روش سقفی و دیواری | به همراه توضیحات کامل و تصویری

نصب پرده زبرا بدون کانالشید نصب شده به پنجره

نصب زبراپرده شید بدون قاب

نحوه نصب پرده زبرا دو مکانیزه به چه صورت است؟

نحوه نصب پرده زبرا دو مکانیزه همانند زبرا و شید است.  کانال ، قاب و پایه های پرده های دو مکانیزه همانند شید و زبرا است و تنها تفاوت آنها بزرگتر بودن کانال پارچه است. اگر شما مدل دومکانیزه تهیه کرده اید می‌توانید از آموزش بالا به عنوان راهنما استفاده کنید. شاید برای شما هم سوال باشد که چند نوع پرده مکانیزه در بازار وجود دارد ؟ پرده های مکانیزه به 3 دسته اصلی زبرا ، شید و دومکانیزه تقسیم می‌شوند.

✅ نکاتی که هنگام خرید و نصب پرده زبرا باید به آن توجه کنید :

  • اگر هنگام جمع کردن زبرا به بالا پارچه بصورت کج و نامرتب در داخل کانال جمع می‌شود ، باید پایه ها را با یکدیگر و با سقف تراز کرده تا مشکل رفع شود.
  • از زنجیرهای زبرا برای تغییر حالت روشنایی بالا و پایین بردن پارچه استفاده می‌شود. زنجیرها در سمت راست یا چپ قرار می‌گیرند ، هنگام سفارش این نکته را به یاد داشته باشید تا در آینده برای نصب پرده زبرا و استفاده از آن به مشکل نخورید .
  • زنجیر های جمع کننده زبرا از جنس پلاستیکی یا طنابی به بازار عرضه می‌شود. مزیت بندهای طنابی نسبت به زنجیری راحتی در جابه جایی و بی صدا بودن آن است. درصد کمی از شرکت های تولید کننده زبرا و شید از بندهای طنابی استفاده می‌کنند.

زنجیر پرده زبرازنجیر پلاستیکی پرده زبرا

  • هنگام سفارش به فروشنده اعلام کنید که قصد دارید پرده‌های زبرا را به سقف یا دیوار نصب کنید. پایه های سقفی و دیواری زبرا متفاوت است. پایه های زبرا انواع مختلفی دارند ولی طریقه نصب تمامی آن ها با روش بالا یکی است.
  • برای اندازه های کمتر از 190 سانتی متر دو عدد پایه و اندازه های بیشتر از 200 سانتی متر بهتر است از سه عدد پایه استفاده کنید. ( شرکت های تولید کننده زبرا موظف‌ اند تا به اندازه متراژ زبرا برای شما بست یا پایه دیواری بگذارند و بابت آن هیچگونه هزینه اضافی دریافت نکنند.)

در این مقاله نصب پرده های زبرا را به شما آموزش دادیم. روش نصب دیگر مدل های پرده آماده مانند سیلوئت ، شید ، شیدرول دوبل مطابق با آموزش بالا است و با یادگیری این روش می‌توانید انواع پرده‌های آماده را نصب کنید. امیدواریم با خواندن این مقاله طریقه نصب پرده‌ زبرا را به خوبی یاد گرفته باشید.

بیشتر بخوانید
نحوه دوخت پرده پشت دری فوق العاده زیبا برای درب و پنجره

تعدادی از سوالات متداول مشتریان در رابطه با نصب پرده دومکانیزه و زبرا

  • فاصله پرده دومکانیزه و زبرا از دیوار چقدر است؟ هنگام اجرای پرده زبرا و دومکانیزه به علت برآمدگی دستگیره پنجره ( pvc و فلزی )  ، پرده باید 5 الی 10 سانتی متر جلوتر نصب شود.
  • اگر فاصله پرده زبرا از دیوار بیشتر از 5 سانتی متر بود از چه پایه ای استفاده کنیم؟ از پایه دوبل و سوبل دیواری می‌توانید استفاده کنید.
  • برای ابعاد کمتر از 2 متر از چه تعداد پایه ای استفاده کنیم ؟ برای ابعاد کمتر از 2 متر ، 2 عدد پایه کافی است. ( برای سقف و سازه ضعیف از 3 عدد پایه استفاده کنید.)
  • برای ابعاد 2 الی 2.7 متر از چه تعداد پایه ای استفاده کنیم؟ برای ابعاد 2 الی 2.7 متر از 3 عدد پایه استفاده کنید. ( برای سقف و سازه ضعیف از 4 الی 5 عدد پایه استفاده کنید.)
  • آیا نحوه نصب پرده زبرا قدیمی با جدید متفاوت است؟ خیر ، تمامی مدل ها به یک شکل اجرا می‌شوند.
  • اجرای این مدل پرده نیاز به مهارت خاصی دارد؟ خیر ، اجرای این مدل بسیار راحت است.

در انتها فراموش نکنید که اگر ساکن استان البرز هستید میتوانید در کمترین زمان ممکن و با یک تماس از خدمات نصاب پرده کرج استفاده کنید.

 

“سوالات و نظرات خودتون رو پایین همین نوشته برامون ارسال کنید”

دیدگاهی در مورد “آموزش نصب پرده زبرا به روش سقفی و دیواری

  1. میلاد نو گفت:

    ممنون از مقاله خوب و مفیدتون

  2. نسرین گفت:

    خیلی ممنون از این اموزش کاربردی و بسیار واضح و کارآمدتون ?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *